Begivenheden har allerede fundet sted.

Kyndelmissemusikgudstjeneste

Onsdag d. 2. februar 2022, kl. 17:00
Skalborg Kirke
Heine Hansen

Kyndelmissegudstjeneste

I år fejrer vi kyndelmissegudstjeneste kl. 17.00. Heine Hansen har tilrettelagt gudstjenesten, hvor der veksles mellem læsninger, fællessang og musikalske indslag. Det er intentionen, at gudstjenestens karakter skal være med til at bringe varme og lys ind i vore sind i den mørke og kolde tid. Skalborg Kirkes Vokalteam, solosanger Stinne Øllgaard Andersen, organist Eva-Marie Kjæhr og fløjtenist Ide Bylin Bundgaard medvirker.

Efter gudstjenesten vil der blive serveret en portion varmende suppe i sognesalen. Alle er hjertelig velkomne. Tilmelding til spisning senest 26. januar på www.skalborgkirke.dk eller til kirkekontoret.