Højskoledag - 50 år med musik

Onsdag d. 2. november 2022, Kl. 10:00 til kl. 12:45
Eva-Marie Kjæhr
35,- for frokost og 5,- for øl/vand

Mit liv med musik og sang

Gennem mere end et halvt århundrede har Eva-Marie Kjæhr fungeret som organist ved Den Danske Folkekirke.

Denne formiddag vil hun fortælle om, hvad der fik hende til at vælge musikken som levevej. Om de første år som kirkekorsanger, senere organist i Hjallerup og Kongerslev.

Specielt beretningen om de næsten 40 som organist og korleder ved Skalborg Kirke vil fylde meget og sikkert vække mange minder hos tilhørerne. Her skal vi bl.a. høre om opbygningen af korarbejdet, de mange rejser med ungdomskorene og om orgelombygningen, der blev afsluttet i 2004.

Beretningen bliver krydret med en række lysbilleder og anekdoter, og den giver et fint indblik i kirkemusikkens og fællessangens vilkår før og nu.