Gospelworkshop med Rune Herholdt

Lørdag d. 14. januar 2023, Kl. 09:30 til kl. 15:00
Skalborg Kirke
Rune Herholdt

Skalborg kirke inviterer til Gospel Workshop med Rune Herholdt den 14. januar 2023 kl. 9.30-16.

Kom og syng gospel på en herlig lørdag i Skalborg kirke sammen med mange andre.

Gospel er glæde og sange fyldt med håb. Gospel kan synges af ALLE. Her kræves kun lysten til at være med. På en gospel workshop vil du i fællesskab med andre opleve et forrygende boost af både storslåede ballader, sange med power og energi i et blandet repertoire fra helt nyskrevne numre til traditionel gospel.

Rune Herholdt er leder af Jyllands største gospelkor, Aarhus Gospel Singers, uddannet rytmisk sanger ved Det Jyske Musikkonservatorium, forsanger i Rune Herholdt & The Gospelbrothers og gospelpræst Aarhus Gospel Fellowship.

De sidste 20 år har Rune budt på tusindvis af koncerter og workshops i ind- og udland.

Rune er kendt som showmand og ‘crowd-controller’, og har en intuitiv tilgang til fællesskab og folkelighed.

Med sin ærlige og ‘nede på jorden’ måde at være på, forstår Rune at ‘skabe en fest’ og sprede et budskab om kærlighed, glæde og håb.

Sted: Skalborg kirke

Tidspunkt: 9.30-16

Pris: 150 kr.

Der vil i løbet af dagen blive serveret kaffe, forfriskning og drikkevarer.

Fra kl. 9.30 står teen og kaffen klar til deltagerne.