Sogneindsamling 2023

Søndag d. 12. marts 2023, kl. 11:00

Vi har brug for dig som indsamler til Folkekirkens Nødhjælp søndag den 12. marts.

Denne dag kan du gøre en forskel for klimaet og verdens fattigste, når Folkekirkens Nødhjælp samler ind til de mennesker verden over, som er hårdest ramt af klimaforandringerne. Hver gang du samler en 20’er eller en 50’er ind, er du med til at gøre en konkret forskel for en hel familie i et af verdens fattigste lande.

Indsamlingen finder sted umiddelbart efter søndagens gudstjeneste, der begynder kl. 10.00.

Der vil være forplejning i løbet af dagen.

Tilmelding: kontakt indsamlingsleder Heidi Mærsk 28 18 66 36 eller mød blot op i Skalborg Kirke på indsamlingsdagen.

Du får udleveret en indsamlingsbøsse og en rute. Regn med at bruge 2-3 timer. Du kan også aftale, at du får en kortere rute eller deler ruten med andre.