Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Operakoncert med Marianne Heuer og Charlotte Hjørringgaard

Dato
Torsdag d. 10. august 2017, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted
Skalborg Kirke og sognesal
Medvirkende
Charlotte Hjørringgaard og Marianne Heuer, akkompagneret af pianist Eva-Marie Kjæhr
Pris
50 kr, Dørene åbnes kl. 18.45


Operakoncert "Opera med bobler" i Skalborg kirke d. 10. august kl. 19.30.

Smægtende duetter og arier med sopranerne Charlotte Hjørringgaard og Marianne Heuer, akkompagneret af pianist Eva-Marie Kjæhr.

Programmet byder på en lang række operahits af bl.a. Mozart og Puccini.
En storladen aften om forelskelse, kærlighed, misundelse, jalousi og had - og sågar primadonnanykker.

Der serveres et glas Asti undervejs.

Entre: 50 kr,

De reserverede billetter betales ved indgangen, kontant eller over MobilePay. 

Dørene åbnes kl. 18.45.


Marianne Heuer, sopran, er kandidatuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg (det daværende Nordjysk Musikkonservatorium) som elev af lektor Annette Bo Nielsen. Siden har hun studeret videre ved Bodil Øland og Ulrich Stærk, samt Bach-eksperten Kristian Sørensen i Leipzig. Marianne er fast medlem af DR Koncertkoret, og har i denne funktion medvirket i talrige CD-indspilninger samt radio- og TV-transmitterede koncerter i og udenfor DR Koncerthuset. Desuden er Marianne tilknyttet DR Vokalensemblet og Bo Holtens Musica Ficta, senest på en samlet CD-udgivelse af Carl Nielsens sange for kor. Marianne er jævnligt solist i både lied- og kirkekoncerter rundt om i landet, og har bl.a. høstet fine anmelderroser for sin medvirken i Nordjysk Sangselskabs koncerter.

Charlotte Hjørringgaard Larsen, sopran, er uddannet fra Det Nordjyske Musikkonservatorium i 2008, undervejs med studier i Stockholm.
I 2008 modtog Charlotte musikprisen ved ”Opera i Rebild” og vandt ligeledes solistkonkurrencen ved Det Nordjyske Musikkonservatorium.
Charlotte startede sin operakarriere i 2007 med en hovedrolle i Aalborg Operafestivals egenproduktion ”Kærlighedens Labyrint”, efterfølgende har hun sunget Madam Herz i Det Nordjyske Operakompagnis opsætning af ”Teaterdirektøren”, Gilda i ”Rigoletto” under Aalborg Operafestival, i 2012 Opus i ”En Opera”s nye børneforestilling ”Opus og Monster Band” og i sommeren 2013 sang hun Eliza Doolittle på Hjørring Sommerspil. I somrene 2011 og 2012 var Charlotte desuden med i Aarhus Sommeroperas kor.
Charlotte har en stor koncerterfaring, hun har bl.a haft koncerter med Ulrich Stærk, været solist med Aalborg Symfoniorkester, Prinsens Musikkorps og er med i flere faste ensembler.