Torsdag d. 25. april 2019, kl. 17:30

Åben Gospel torsdag den 25. april kl. 17.30

Skalborg kirke inviterer til gudstjenestefællesskab for alle der elsker gospel. En gospelgudstjeneste er fest og farver og fællesskab. Det er energi, nærvær og intensitet. Det er stilhed og eftertanke. Det er masser af gospelmusik. Vores gudstjenester er fest og begejstring - fordybelse og eftertænksomhed. Og så er der masser af gospelmusik, som alle kan synge med på.

Gudstjenesten gøres af Heidi Bisgaard og Heine Hansen, som brænder for at dele gospelglæden ud til andre. Heidi har stor erfaring både som udøvende kunstner og underviser og instruktør i hele landet. Heidi leder gospelkoret Aalborg Groovy Gospel samt vokalgruppen Vox11.

Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Det koster 25,- for børn, 40,- for voksne og 100,- for en familie.

Heidi Bisgaard
Skalborg Kirke