• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 30. maj 2019, Kl. 11:00 til kl. 12:00

Kristi Himmelfartsdag torsdag den 30. maj kl. 11.00 i Lundby Bakker – 10 års jubilæum

Kom og deltag i en festlig friluftsgudstjeneste i det grønne!

Kirkerne i Aalborg Østre provsti holder igen i år fælles gudstjeneste for alle i provstiet.
Ved gudstjenesten medvirker børne- og ungdomskor, menigheder, organister, kirkesangere, præster og et til lejligheden sammensat kor på tværs af alle sognene.
Nordvestjysk Brass Band spiller festlig musik, og der vil være både klassiske og moderne salmer og sange.

Det er 10. år i træk, gudstjenesten holdes i de smukke omgivelser ved Lundby bakker, hvor naturen på denne næstsidste forårsdag viser sig fra sin smukkeste side. For at markere dette jubilæum er der blevet komponeret et nyt stykke kormusik, som vi holder uropførelse på.

Biskop Henning Toft Bro vil prædike, og efter tjenesten er der kaffe, juice og kagemand.

Alle er velkomne til at medbringe frokost. Der er opstillet bænke, og man er også velkommen til at medbringe egen stol og evt. tæppe.

Skulle det mod al forventning blive dårligt vejr, flyttes gudstjenesten til Skalborg Kirke. Følg med på kirkernes hjemmesider og i pressen.

Arr. Folkekirkerne i Aalborg Østre Provsti

Kirkerne i Aalborg Østre Provsti