×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 8. september 2019, Kl. 10:00 til kl. 15:00

FAMILEGOSPEL-DAG!

KOM ALENE ELLER SNUP DIN SØN/ DATTER, DIN VEN, MOR, FAR, ONKEL, BEDSTE, ELLER DIT BARNEBARN UNDER ARMEN... -OG KOM MED TIL en skøn dag for alle, der holder af at synge og have det sjovt i et hyggeligt fællesskab. Vi starter med en Gospelworkshop, holder hyggelige pauser undervejs og runder af med en kort gospelgudstjenste kl. 15.00 hvor vi synger det indøvede repertoire.  Workshoppen ledes af den dygtige gospelsangerinde Heidi Bisgaard med hendes forrygende band. Alle er velkommen - med eller uden familie, ung som gammel! 

Siden konservatoriet har Heidi Bisgaard været en efterspurgt instruktør til gospelworkshops og teambuildings over hele landet. Heidi leder et gospelkor i Aalborg og vokalgruppen Vox11 i Århus. Hun er desuden med i det professionelle gospelkor GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS med sangere fra hele landet. Og så står hun i spidsen for Aalborg Gospel Kvartet samt Åben gospel i Skalborg kirke. 

PROGRAM:  WORKSHOP: Kl. 10.00-14.30 med hyggelige pauser og frokost undervejs. Gospelgudstjeneste : Kl. 15.00  Pris for deltagelse, frokost, kage og drikkevarer :75 kr. for voksne - 50 kr. for børn.  Alder for deltagere: Fra skolebørn og opefter. 

Tilmelding til Familiegospelworkshop

HÅBER VI FÅR SAMLET ET KÆMPE KOR :-)

Medvirkende
Heidi Bisgaard
Sted
Skalborg Kirke