×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 11. august 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00

"Alle de kvinder vi er" - en opera- og musicalhyldest

Amanda Loft Sandegaard, sopran
Anna Christine Bauer, sopran
Marianne Heuer, sopran
Morten Bunk, pianist
Eva-Marie Kjæhr, pianist

Entre: 60 kr.
I pausen serveres et glas Asti.

Reservering af billetter tilrådes, da vi ikke kan garantere, der er billetter tilbage på selve dagen.

Tilmeld dig på nedenstående knap:

Vi kender alle sammen Maria fra Sound of Music, Cosette fra Les Miserables og Christine fra Phantom of the Opera. Dydige, uskyldige, forelskede – og som regel sopraner. Sådan så den kvindelige hovedrolle længe ud i musicalen. Heldigvis har genren udviklet sig siden da, og i dag er der næsten ingen grænser for de kvinder, man kan møde, hvis man vover sig en tur i teateret.  

Med nutidens kønsdebat har det aldrig været mere relevant at hylde de forskellige kvinder, vi er, og det er netop, hvad publikum kan se frem til ved denne koncert.     I Alle de kvinder vi er – En opera- og musicalhyldest vil man møde kvinder fra en blandet opera- og musicalsamling, der både repræsenterer de gamle klassikere som Carousel og Sound Of Music og de moderne musicals, som samlet set hylder de stærke, frustrerende, sjove, skøre og højtråbende kvinder fra musicalens verden!  

Amanda Loft Sandegaard (f. 1992) vandt førsteprisen i musicalsang ved talentkonkurrencen Unge Sangere 2017. Sin musikalske dannelse har hun delvist fra korarbejde i Aalborg og Aarhus, hvor hun har sunget alt fra klassisk til a cappellamusik, og delvist fra barndomshjemmet, hvor hun er datter af sanger og skuespiller Martin Loft. Til daglig studerer Amanda litteraturhistorie i Aarhus, hvor hun arbejder som kirkesanger og bruger fritiden på at lave musicals. Amanda Loft Sandegaard er et kendt ansigt i Skalborg, hvor hun har trådt sine barnesko og var et skattet medlem af Skalborg Kirkens Ungdomskor 1999-2011. 

Anna Christine Bauer (f. 1995) vandt førsteprisen i musicalsang ved talentkonkurrencen Unge Sangere 2015 og har efterhånden en del erfaring som musicalsanger med over 20 forskellige forestillinger på CV’et. Annas musikalske dannelse startede i børnekor i den lokale kirke, og fortsatte på sangskolen Sankt Annæ Gymnasium (folkeskolen) og derefter samme sted på gymnasium. Til daglig arbejder Anna som kirkesanger i København og som mentor/privatlærer. Derudover bruger hun meget af sin tid på at spille musicals.

Marianne Heuer  (f. 1982) trådte ligeledes sine musikalske barnesko i Skalborg Kirkes Ungdomskor - og er i dag kendt og elsket af sit operapublikum, også i Skalborg gennem den seneste årrække. Hun vil supplere programmet med en perlerække af kendte operaarier fra "Flagermusen", "La Bohème" samt "Drot og Marsk".

Morten Bunk (f. 1994) trådte sine musikalske barnesko i Herning Kirkes Drengekor. Efter et år som organist og korleder i Den Danske Kirke i London blev han i 2015 optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han nu studerer hos domorganist Kristian Krogsøe. Morten Bunk har en stadigt voksende koncertvirksomhed både som organist, dirigent og akkompagnatør.

Koncerten er en del af Aalborg Operafestival.

Medvirkende
Amanda Loft Sandegaard, Anna Christine Bauer, Marianne Heuer og Morten Bunk
Sted Skalborg Kirke
Pris
60 kr. - tilmelding nødvendig!