• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 22. januar 2020, kl. 17:00

Indbydelse til tema-aften om projekt Kirke med de nye

Onsdag den 22. januar kl. 17-21.15 indbyder Skalborg kirke til tema-aften om projekt Kirke med de nye. Skalborg vokser, og der flytter mange nye mennesker til området. I Skalborg kirke vil vi gerne, at nye i området føler sig hjemme. Det første år er gået og der vil blive fokuseret på, hvad vi har lært i 2019 om at være kirke med de nye beboere i Skalborg. Projektteamet vil berette om, hvad vi har gjort af tiltag og hvilke ny viden, som vi har fået.

Programmet for aftenen er følgende:
16.30 Eftermiddagste og kaffe
17.00 Velkomst
17.15 Indlæg om at lære sammen ved konsulent i Kirkefondet Berit Weigand Berg
18.00 Hvad er der sket i projektet indtil nu?
19.00 Aftensmad
19.30 Hvad har vi lært i Skalborg?
20.00 Hvad har projekt Kirke med de nye bibragt af ny viden og nye aktiviteter til Skalborg 20.30 Hvad gør ”Kirke med de nye” ved kirkens måde at være Folkekirke på? ved følgeforsker Kirsten Donskov Felter, Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter
21.00 Aftenandagt i kirken
21.15 Tak for i aften

Skalborg kirke er vært for aftensmaden og derfor vil vi bede dig om at tilmelde dig senest mandag den 20. januar.

Tilmelding til workshop 22. januar

Kom og vær med.