Onsdag d. 12. juni 2019, Kl. 08:30 til kl. 17:00

Årets sogneudflugt går til Energimuseet og Asmild Kirke

Vi mødes i Sognesalen kl. 8.30, hvor vi begynder dagen med morgenkaffe og rundstykker, inden vi kl. 9.15 kører vi til Energimuseet i Bjerringbro, her skal vi opleve:

TANGEVÆRKET Med spændende fortællinger om etablering af Tangeværket, Tange sø, Gudenåen og vandkraft.

DET HISTORISKE HUS Det historiske hus hvor der er rundvisning med fokus på elektricitetens betydning for udviklingen i de danske hjem, og specielt hvad det har betydet for den danske kvindes indtog på arbejdsmarkedet. Vi kommer rundt om vaskehuse, sjove el-apparater og fjernsynets indtog i de danske hjem.

LYNSHOW Her får vi vores helt private lyn- og tordenshow.

Uanset om du er en pilfinger, er nysgerrig, nørdet eller nostalgisk,  så byder Energimuseet på et væld  af oplevelser med energi i centrum.

Asmild Kirke.
Frokosten indtager vi i sognehuset i Tapdrup, inden vi kører til Asmild Kirke, som varViborg Stifts domkirke før domkirken i Viborg stod færdig i 1133. Dermed er Asmild en af de ældste kirker i Danmark.

Vi forventer at være hjemme ved 17-tiden.

Pris: kr. 200,- pr. person, der erlægges ved morgenkaffen.

Tilmelding senest torsdag den 5. juni:

Telefon 51 51 70 06 – (tirsdag - fredag kl. 10.00 -12.00)

Betaling: MobilePay 18046 Skalborg Menighedsråd eller kontant ved morgenkaffen.

Max 72 deltagere.

Christian Bjørn Krüger