Lørdag d. 11. januar 2020, Kl. 10:00 til kl. 17:00

Skalborg kirke inviterer til Gospel Workshop med Heidi Bisgaard den 11. januar 2020

Elsker du at synge og især at gøre det i fællesskab med andre?  -Så er en Gospel workshop lige noget for dig.

Gospel er glæde og sange fyldt med håb. Gospel kan synges af ALLE. Her kræves kun lysten til at være med. På en gospel workshop vil du i fællesskab med andre opleve et forrygende boost af både storslåede ballader, sange med power og energi i et blandet repertoire fra helt nyskrevne numre til traditionel gospel. Alt sammen instrueret af den yderst kompetente underviser og sanger Heidi Bisgaard stærkt akkompagneret af Mads Houe på bas, Benjamin Kronborg på trommer og Rebecca Bruhn på klaver.

Siden konservatoriet har Heidi Bisgaard været en efterspurgt instruktør til gospelworkshops og teambuildings over hele landet. Heidi leder et gospelkor i Aalborg og vokalgruppen Vox11 i Århus. Hun er desuden med i det professionelle gospelkor GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS med sangere fra hele landet. Og så står hun i spidsen for Aalborg Gospel Kvartet samt Åben gospel i Skalborg kirke.

Dagen afsluttes med en gospelgudstjeneste kl 17.00, hvor dagens indøvede repertoire med band vil blive sunget.

Sted: Skalborg kirke
Tidspunkt: 10-18 (Med afsluttende Gospelgudstjeneste kl 17.00)
Pris: 75 kr.

Der vil i løbet af dagen blive serveret kaffe, forfriskning samt frokost.

Tilmelding til gospelworkshop
Heidi Bisgaard