Søndag d. 26. januar 2020, Kl. 12:00 til kl. 13:30

Hvad er en god gudstjeneste ?

Søndag den 26. januar kl. 12-13.30 inviterer menighedsrådet og kirkens præster til en snak om kirkens gudstjenester.

Vi gør gudstjeneste med alle aldre i Skalborg i vores gudstjenester: Kirke med de små, Gud og spaghetti, Kyndelmissegudstjeneste, Gospelgudstjeneste, Højmesse og Prise med Spise. I disse gudstjenester finder mødet sted mellem Gud, medmenneske og os selv. Gudstjenestens mønster af ord, musik, sang og handlinger taler til vores fantasi, følelse, krop og intellekt. Der er poesi og bøn, bibelsk sprog og nutidssprog. Det er handlinger der samler os og påvirker os. Vi sidder, beder, står, knæler og spiser sammen. Der er ånd, stemning og atmosfære.

Søndag den 26. januar kl. 12-13.30 inviterer vi til en snak om, hvad en god gudstjeneste er i Skalborg. Menighedsrådet serverer frokost og derfor vil vi bede jer om at tilmelde jer her:

eller på kirkekontoret tlf.  51 51 70 06 senest tirsdag den 21. januar.