Torsdag d. 9. januar 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:10

Spirekoret bliver hentet på skolen kl. 14. Sammen går vi til kirkens sognegård, hvor vi starter med lidt frugt, kiks og saftevand.

Vi synger børnesalmer og - sange med fagter, så det er lettere at huske teksten. Vi danser,  leger med tørklæder og klasker fluer. Sangerne lærer at synge og optræde, at have det sjovt og at koncentrere sig.

Spirekoret synger for ved kirkens familiegudstjenester "Gud og spaghetti" en gang om måneden. Til jul deltager de i kirkens julekoncert med luciaoptog, og de laver julespil for børnehavner og for skolen til deres juleafslutninger.

Spirekor er gratis og giver en masse sjove oplevelser. Vil du vide mere, kan du kontakter mig; korleder Stinne Øllgaard Andersen på 51517010 eller stoa@km.dk.

Stinne Øllgaard Andersen
Skalborg Kirke