Tirsdag d. 2. juni 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:30

Nu må vi endelig mødes igen. Jeg glæder mig  og har virkelig savnet at synge med jer og jeres babyer. 

Tilmeld dig og din baby her: 


Vi skal selvfølgelig overholde alle retningslinjer, så I kan føle jer trygge. Derfor synger vi i sognesalen, hvor I får jeres eget tæppe med tørklæder, sæbebobler mm.  Der er max. otte babyer på holdet og kun et hold - hvis det bliver hurtigt booket, må vi finde en ekstra mødedag.

Vi er tæt på sommerferien, så det bliver et kort hold kun på fem tirsdage: d. 26/5, d. 2/6, d. 9/6 d. 16/6 og d. 23/6.

Babysalmesang er en intens og sanserig oplevelse for de mindste børn og deres forældre i kirkerummet. Barnets sanser og opmærksomhed stimuleres gennem sang, dans og leg. Babysalmesang er altid på barnets præmisser. Vi skaber en tryg atmosfære gennem gentagelser ad sange, fagter, danse og rim. 

Efter "sangtimen" er der dækket op med kaffe/te og boller. Her er der god mulighed for at snakke med de andre nybagte forældre. Vi kommer omkring alt lige fra nattesøvn og spisemønstre til, hvem er måske er naboer eller lige er flyttet til Skalborg.

Du kan starte, når dit barn er ca. 2 - 9 måneder. Det er ikke nødvendigt, at dit barn er døbt. Du behøver ikke selv at være god til at synge, men du skal have lyst til at synge og lege, da det vil smitte positivt af på dit barn. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte musikmedarbejder Stinne Øllgaard Andersen på mail: stoa@km.dk eller telefon: 5151 7010

Medvirkende
Stinne Øllgaard Andersen
Sted Digtervejen 6, 9200 Aalborg SV
Pris
Gratis