Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Jubilæumskoncert med Akademisk Kor, Aarhus

Dato
Fredag d. 27. november 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted
Skalborg kirke, Digtervejen 6, 9200 Aalborg SV
Pris
Gratis

Akademisk Kor Århus blev dannet i 1985 og består af omkring 35 sangere i alderen 20-35 år med tilknytning til musiklivet omkring Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium.
Koret synger koncerter i hele Danmark, deltager i orkesterprojekter sammen med Aarhus Symfoniorkester og Aarhus Bach-Orkester samt turnerer i udlandet.
De seneste år har koret bl.a. besøgt Tyskland, Spanien, Østrig, Sverige, Norge, USA, England og Italien. Koret deltager også jævnligt i konkurrencer, og i 2017 repræsenterede de således Danmark ved Eurovision Choir of the Year i Riga, der blev tv-transmitteret live i hele Europa. 
I september 2018 var Akademisk Kor Århus vinder af Rimini International Choral Competition. Hermed kvalificerede koret til sig til Verdensmesterskaberne i korsang i Tokyo i juli 2019, som de også vandt
Siden har koret samlet fulde huse ved deres koncerter, således også ved deres koncert sidste efterår i Skalborg Kirke, hvor de begejstrede alle med deres musikalske optræden. Husk tilmelding