Operakoncert - Opera med bobler

Søndag d. 8. august 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Entre: 60 kr.

Skalborg kirke præsenterer i år et brag af et bidrag til Aalborg Operafestival.
Det er efterhånden blevet lidt af en tradition at kirken lægger hus til en festlig koncert med opera og bobler, og i år er ingen undtagelse. Hele fire professionelle sangere er klar til at underholde med de smukkeste arier og ensembler fra operaens verden.
Vi får masser af dejlig Mozart med uddrag fra bl.a. Tryllefløjten og Figaros Bryllup, men sangerne folder sig også ud i andre elskede værker som for eksempel Carmens Habanera og Perlefiskernes duet.
De optrædende er Marianne Heuer, Marie Keller Sørensen, Jens Olav Heckmann og Søren Ohlsen. Alle er de konservatorieuddannede klassiske sangere, og alle udfylder de bærende roller i det nordjyske musikliv. Jens Olav og Marianne har desuden kontrakt med DR KoncertKoret, som medvirker når DR Symfoniorkestrets produktioner har brug for sangere. Koncerten akkompagneres af kirkens organist Eva-Marie Kjæhr.