Gospelworkshop med Heidi Bisgaard

Søndag d. 22. august 2021, Kl. 13:00 til kl. 17:00
Skalborg Kirke
Heidi Bisgaard

Skalborg kirke inviterer til Gospel Workshop med Heidi Bisgaard den 22. august 2021

YES! Endelig må vi synge sammen igen og las os da gøre det!

Gospel er glæde og sange fyldt med håb. Gospel kan synges af ALLE. Her kræves kun lysten til at være med. På en gospel workshop vil du i fællesskab med andre opleve et forrygende boost af både storslåede ballader, sange med power og energi i et blandet repertoire fra helt nyskrevne numre til traditionel gospel. Alt sammen instrueret af den yderst kompetente underviser og sanger Heidi Bisgaard stærkt akkompagneret af Rebecca Bruhn på klaver og Benjamin Kronborg på trommer.

Heidi Bisgaard er en efterspurgt instruktør til gospelworkshops og teambuildings over hele landet. Heidi driver gospelmusik.dk og gucobooking -leder et gospelkor i Aalborg og vokalgruppen Vox11 i Århus. Hun er desuden med i det professionelle gospelkor GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS med sangere fra hele landet. Og så står hun i spidsen for Aalborg Gospel Kvartet samt Åben gospel i Skalborg kirke.

Dagen afsluttes med en lille refleksionsgudstjeneste kl 17.00, hvor det indøvede repertoire vil blive sunget og der er tid til både gospelmusikkens energi men også stilhed og eftertanke.

Sted: Skalborg kirke

Tidspunkt: 13-17.30

Pris: 50 kr.

Der vil i løbet af dagen blive serveret kaffe, forfriskning og drikkevarer.