Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert: Danske toner og et pift af opera

Onsdag d. 22. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Morten Andersen Krogh, baryton, og Eva-Marie Kjæhr, piano
Gratis

Eva-Marie Kjæhr og Morten Andersen Krogh rammer eftersommerens lys og varme ind i buketter af danske toner, danske stemninger og danske klassikere. Den danske sang blomstrer i disse år og med vores store sangskat er der masser af dejlige melodier og forunderlig lyrik at gå på opdagelse i. Morten Andersen Krogh er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Udover sit store sangpædagogiske virke er han ligeledes en rutineret kor- og ensemblesanger. Som solist dyrker han især det danske repertoire af salmer, sange, romancer og nyere viser og evergreens. Eva-Marie Kjæhr er uddannet pianist og organist fra Nordjysk Musikkonservatorium. Hun har sit hovedvirke ved Skalborg kirke, hvor hun tidligere har opelsket et fornemt korarbejde og turneret i Europa bl.a. med sit ungdomskor. Hun er flittig såvel som orgelsolist som akkompagnatør på orgel og klaver.