Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSAT - Gospelworkshop med Claes Wegener

Dato
Søndag d. 9. januar 2022, kl. 11:00
Sted
Skalborg kirke, Digtervejen 6, 9200 Aalborg SV
Medvirkende
Claes Wegener

Gospelworkshop med Claes Wegenerder skulle afholdes 9. januar er udsat til den 24. april.
Gospelworkshop med Claes Wegener | Skalborg Kirke (kw01.net)
  

 Skalborg kirke har den store glæde at invitere til gospeldag med Claes Wegener! Kom og vær med til en dag fyld med fællesskab og musik. Alle kan være med.

Vi synger fra 10-16 med hyggelige pauser, og afslutter dagen med en lille refleksion, hvor alle er velkomne.  Alt dette til den billige pris af 75 kr., heri også inkluderet frokost (sandwich), kaffe og frugt.

Claes Wegener er en af Danmarks mest fremtrædende og respekterede profiler på den danske gospelscene - en energisk og karismatisk dirigent, sanger, komponist og arrangør med et dedikeret hjerte til gospelmusikkens sjæl.

De sidste mange år har Claes Wegener gjort sig bemærket og høstet store roser for at forny gospelmusikken omkring det danske sprog, og har tilført nye kompositioner til de kendte salmetekster med CD-udgivelsen "Gospelsalmer".

Claes Wegener er uddannet på Rytmisk Konservatorium i Århus og har med en mellemlanding i USA specialiseret sig med en diplomuddannelse i gospelkorledelse, gospelkomposition og performance-sang. Claes Wegener dirigerer til dagligt de københavnske gospelkor Conquerors og Trinity. 

Med sit professionelle indblik i stemmens muligheder, en pædagogisk konservatorium-uddannelse og mangeårig specialisering i arbejde med gospelkor på alle niveauer gør Claes Wegener til en eftertragtet underviser i gospel i ind og udland men underviser også for Danmarks førende stemmeforsker Cathrine Sadolin og har været censor ved de rytmiske konservatorier.